Tijdscapsule begraven in Almere

Geschreven door Ferry Oomen

Projectontwikkelaar ZeemanVastgoed heeft samen met Bouwbedrijf Noordersluis een feestelijk tintje gegeven aan de start van de bouw van wooncomplex BuitenGewoon in Almere Buiten. Door middel van het vullen en ingraven van een tijdscapsule hebben toekomstige bewoners van het complex een mooie herinnering voor later aangebracht.

Aan de noordzijde van de Evenaar, ter hoogte van de Tempo Doeloestraat zijn 57 koopwooningen en 16 vrije sector huurappartementen verdeeld over drie gebouwen genaamd BuitenGewoon. Alle kopers en andere betrokkenen waren uitgenodigd voor het bijwonen van de gebeurtenis. Nadat de tijdscapsule was ingegraven, hebben alle genodigden geproost op de tijdscapsule.

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen beschikbaar.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?