BMW Ekris Flevoland stelt auto beschikbaar aan Ons Almere voor de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. BMW Ekris Flevoland helpt ons team mee door een mooie BMW beschikbaar te stellen!

BMW Ekris Flevoland

Ekris Lelystad heet voortaan Ekris Flevoland! BMW Ekris biedt het grootste aanbod originele BMW auto's, onderdelen, lifestyle en accessoires. Tevens is BMW Ekris de officiële evenement-sponsor van de MAIN Energie Business Challenge! 

BMW Experience

In deluxe wachtruimtes zit u comfortabel en geniet u van de complete BMW Experience, onder het genot van de lekkerste koffie uit de Isetta bar!

Premium Selection Center

BMW Premium Selection Center met ruim 750 vierkante meter vol jong gebruikte BMW’s.

Haal- en brengservice

Ekris is altijd dichtbij dankzij de haal- en brengservice door de gehele provincie. Of u nu uit Almere, Dronten, Emmeloord of Lelystad zelf afkomstig bent, zij halen en brengen uw auto voor onderhoud kosteloos en met plezier.

Ruim aanbod BMW Demo's

Ervaar ultiem rijplezier. De ruime selectie BMW demo modellen staan altijd klaar voor een proefrit.

Wat betekent dit voor Ons Almere?

BMW Ekris stelt een auto beschikbaar voor Ons Almere! We mogen genieten van een heerlijke reis in de Sedan uit de BMW 5-serie.

Wil je mee sponsoren?

Wil jij Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. 

Onze krant nog niet ontvangen?