De Computerdienst is een nieuwe sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

De Computerdienst is trotse nieuwe sponsor van Team Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge! Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe door mee te doen aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. 

De Computerdienst is al vele jaren actief op de ICT-markt en bestaan inmiddels uit een hecht team van specialisten.  Door de flinke hoeveelheid ervaring, maar vooral ook de wil om kennis simpel over te dragen, zijn zij uitermate geschikt om de klant te begeleiden bij haar computerwensen en -problemen. 

Bij de Computerdienst spreken zij begrijpelijke taal, reageren ze snel en maken ze duidelijke afspraken, waar zij zich ook aan houden! Kwaliteit staat bij de Computerdienst hoog in het vaandel. 

Rondom de kernwaarden service, klantvriendelijk en geduld is de organisatie van De Computerdienst opgebouwd. Klanten mogen een hele sociale aanpak verwachten. De klant krijgt het gevoel dat deze, behalve begrepen, ook gewaardeerd wordt. Ook het nakomen van afspraken is hierbij een vereiste; of het nu gaat om uitleg geven, een storing oplossen, advies geven over een eventuele aankoop of gebruik, het aansluiten van een nieuw apparaat of het leveren van een nieuwe dienst.

De Computerdienst bouwt kastelen van websites! 

Regelmatig horen zij ondernemers zeggen; ‘Mijn website is (slechts) mijn visitekaartje op het internet…’ . Bij de Computerdienst zorgen ze ervoor dat de website daadwerkelijk een visitekaartje wordt. Ze bouwen kastelen van websites en bieden hierbij de beste service! Of je nou een rijschool hebt, stratenmaker bent, van bloemist tot makelaar en van ZZP tot en met MKB!  Ben jij een ondernemer anno NU of niet? 

Vele mooie klanten zijn je al voor gegaan. Hierbij kun je denken aan The Class Company, Bij Drewes, Glennis Grace, Paru Opleidingscentrum en MSP Mentor.

Tevens kun je bij de Computerdienst terecht voor werkplekbeheer, online back-ups, voip telefonie, huisstijl en drukwerk en de verhuur van internet oplossingen! Geïnteresseerd in de diensten van de Computerdienst? Via deze link wordt je doorgestuurd naar de website. 

Wat betekent dit voor Ons Almere?  

De Computerdienst heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren? 

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.

Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via deze link kun je ook een kleine donatie maken. 

Onze krant nog niet ontvangen?