Happy Dealz is trotse sponsor van Ons Almere tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Geschreven door Redactie

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Ons Almere draagt Make-A-Wish Nederland een warm hart toe en doet mee aan de MAIN Energie Business Challenge! Wij hopen een mooi bedrag op te kunnen halen voor dit fantastische doel. Happy Dealz helpt door ons team te sponsoren! Sponsor jij al mee?

Happy Dealz is sinds januari trotse partner van Bol.com! Van deze Dealz word je helemaal Happy! Happy Dealz probeert een breed assortiment aan te bieden en zijn dan ook continue op zoek naar de mooiste deals. De producten worden uitvoerig getest waardoor er vertrouwen is in de producten en zij ook vertrouwen hebben dat de klanten Happy worden. Daarnaast leveren zij snel uit voorraad tegen mooie prijzen!

Bij Happy Dealz krijg je standaard 30 dagen bedenktijd en mag je altijd gratis retourneren. Tevens heeft Happy Dealz een klantenwaardering van vijf sterren! 

9.8          Algemeen oordeel
7.8         Productinformatie
10.0       Levertijd
8.8         Bezorging 
10.0       Contact

Wat betekent dit voor Ons Almere?

Happy Dealz heeft een mooi bedrag gedoneerd aan Ons Almere voor Stichting Make-A-Wish! Wij zullen ervoor zorgen dat het logo van dit bedrijf mooi op onze auto komt te staan en naar voren komt tijdens de MAIN Energie Business Challenge.

Wil je mee sponsoren? 

Wil jij als bedrijf Ons Almere ook sponsoren? Werk met ons mee aan een mooi bedrag voor het goede doel Make-A-Wish! Klik op deze link voor meer informatie over de MAIN Energie Business Challenge. Of klik hier om meteen een bedrag te doneren.

Ben je geen bedrijf maar wil je toch sponsoren? Via de deze link kun je ook een kleine donatie maken. Onze krant nog niet ontvangen?