De MAIN Energie Business Challenge gaat deze week van start! Sponsor jij al mee?

Geschreven door Redactie

Aankomende donderdag gaat officieel de MAIN Energie Business Challenge van start! Heb jij je nog niet aangemeld als sponsor, maar wil je wel met je bedrijf bij Ons Almere op de auto komen te staan? Meld je dan nu aan, want vandaag is je laatste kans!

MAIN Energie Business Challenge 

De MAIN Energie Business Challenge is een landelijke Challenge. Wij, als team van Ons Almere, gaan live vloggen vanaf het evenement en zullen dagelijks alle updates delen via onze aparte MAIN Energie Business Challenge pagina op de website én op Facebook. Al onze sponsoren laten we duidelijk naar voren komen tijdens de Challenge, omdat wij een mooi bedrag mogen gaan ophalen voor Stichting Make-A-Wish!

We zijn er nog niet, maar wel bijna. Sponsor jij nog mee?

Stichting Make-A-Wish

Elk jaar wordt er geld opgehaald voor een goed doel. Voorgaande jaren waren dat voor Voedsel Loket Almere en Stichting Opkikker, dit jaar voor Stichting Make-A-Wish. Stichting Make-A-Wish zorgt ervoor dat zieke kinderen in het zonnetje gezet worden. De Stichting zorgt ervoor dat de levensles van een ziek kind in vervulling gaat.

Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.

Laatste kans: jouw bedrijf op de auto van Ons Almere?

Wil jij met je bedrijf op de Ons Almere auto komen te staan? Doneer dan nu!

Met al het kleinste sponsorpakket kom je op de auto van Ons Almere te staan. Tevens krijg je als bedrijf één geschreven artikel vanuit de redactie en mag je als bedrijf één artikel aanleveren. Ook komt jouw logo op ons platform te staan en krijg je volle exposure op social media en in onze vlogs!

Het is vandaag de laatste dag dat wij de stickers voor de auto kunnen bestellen, dus wees er snel bij! Klik op de deze link om je donatie te plaatsen.

Onze krant nog niet ontvangen?