Deelnemers MAIN Energie Business Challenge halen ruim 86.000 op voor Stichting Make-A-Wish!

Geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdag is de MAIN Energie Business Challenge met succes afgesloten! De deelnemende teams hebben met elkaar meer dan 86.000 euro voor Stichting Make-A-Wish opgehaald, het hoogste bedrag van de afgelopen jaren! Make-A-Wish probeert wensen van zieke kinderen te realiseren.

Met een exact bedrag van 86.132.34 is er dit jaar een recordbedrag opgehaald tijdens de MAIN Energie Business Challenge!

Zaterdag vulden 24 sportauto's de Grote Markt. De deelnemende teams waren donderdag vanuit Almere vertrokken naar Reims in Frankrijk en kwamen zaterdag weer aan op de Grote Markt om geld op te halen voor de Stichting Make-A-Wish. Het evenement werd zaterdag afgesloten met een knallend feest. Ambassadeurs Jörgen Raymann en Ali B waren o.a. aanwezig om de deelnemers en Stichting Make-A-Wish een hart onder de riem te steken.


Voorgaande jaren

De MAIN Energie Business Challenge kiest ieder jaar een ander goed doel. Bij de eerste editie in 2016 werd er 51.000 euro bijeengebracht voor Voedselloket Almere (VLA). In 2017 en 2018 was Stichting Opkikker de gelukkige. In 2017 werd er 70.000 euro bijeengebracht en vorig jaar ging er 80.000 euro naar stichting Opkikker. Dit jaar is het recordbedrag behaald van meer dan 86.000 euro! 
Onze krant nog niet ontvangen?