Vandaag Sandra Boldewijn (toekomstige New Style ondernemer) in the picture...

Sandra is 48 jaar en alleenstaande moeder van 3 kinderen. Haar passie voor het lekker koken heeft zij tot nu toe graag met anderen gedeeld op vrijwillige basis.  

Door een andere New Style ondernemer is Sandra in 2016 bij Sharella Martha van Adviesbureau Mijn eigen route terechtgekomen en voelde zich meteen op haar gemak. In het begin van het programma New Style ondernemers wilde zij door haar enthousiasme direct beginnen met het ondernemen met verschillende activiteiten, waardoor het traject bij haar iets langer duurde. Zij heeft uiteindelijk een keuze moeten maken waar zij haar focus op ging richten. Zij vindt het geweldig dat zij tijdens het traject veel steun aan Sharella heeft gehad. Sharella heeft tijd nog geduld met haar begeleiding bespaard. Ook heeft zij veel steun gehad aan Erik, de financiële deskundige bij het programma. Sandra is helemaal weg van het programma New Style ondernemers. Vandaar dat zij met haar bedrijf graag in contact wilt komen met mensen die wel willen, maar de stap tot ondernemer worden niet durven te zetten. Op die manier wil zij mensen een push geven om te gaan voor hun passie.

Momenteel is Sandra druk bezig met de laatste loodjes voor het opstarten van haar bedrijf. Zij heeft gedurende het traject bij New Style ondernemers veel zelfvertrouwen opgebouwd. Ook is haar mindset veranderd: “Van een nogal verlegen vrouw, heb ik mij ontwikkeld tot een zelfverzekerde vrouw met meer zekerheid en durf. Ik durf nu zonder vrees in gesprek te gaan met eenieder”. Zij zal haar eigen bedrijf, gericht op de authentieke Surinaamse keuken, dit jaar nog starten. Zij wilt eenieder van het echte Surinaamse eten laten genieten. Haar eten zal met veel liefde worden klaargemaakt van uitsluitend Surinaamse ingrediënten. Sandra wilt tijdens het koken haarzelf iedere keer overtreffen, waardoor zij op die manier steeds het beste blijft aanbieden.

Bij de opening van haar bedrijf heeft Sandra een unieke heerlijke aanbieding: Bestel jij samen met 5 andere een gerecht, dan ontvang jij het gerecht gratis!

Wil jij graag de kookkunst van Sandra proeven? Stuur haar dan een mail via yessannecan@hotmail.com. Zodra zij is gestart, neemt zij contact op.

Deze bijdrage is gerealiseerd, dank zij www.onsalmere.nl


#newstyleondernemers #mijneigenroute #onsalmere.nl