Vandaag New Style ondernemer Richard Jeltema in the picture...

Richard is 51 jaar, getrouwd en vader. Hij heeft nu al 3 jaar het bedrijf JJS Travel & Care. Met zijn bedrijf wilt Richard het mobiliteitsprobleem helpen oplossen. Hij vindt het daarbij belangrijk dat eenieder zichzelf moet kunnen vervoeren.

Richard is een ondernemer met veel ideeën en plannen die hij graag zelf wilt uitwerken. Dit maakt dat hij zich geheel moest inleven in het hele gebeuren rond website bouwen. Daarom zocht hij ook naar partners die samen met hem zijn passie kon uitdragen. Zijn online platform, dat op dit moment in constructie is, zal dit jaar nog gelanceerd worden. Voor zijn platform wilt hij de beste chauffeurs om een vertrouwelijk gevoel te creëren bij de reizigers. Tevens gaat hij zich focussen op het carpoolen, speciaal voor mensen die minder te besteden hebben maar toch gebruik willen maken van de mobiliteit.

Op dit moment is hij ook druk bezig met de voorbereidingen voor een app waarmee reizigers zo snel mogelijk een taxi kunnen bestellen. Daarnaast kunnen taxichauffeurs hun beschikbaarheid via de app doorgeven.

Richard zit nu 3 jaar bij het Platform New Style ondernemers. Hij begon in 2016 met het programma in de avonduren en vindt het een leuke ervaring. Hij waardeert de begeleiding van Sharella Martha en vindt het fijn dat hij nog altijd bij haar en de andere ondernemers kan aankloppen. ”Ik ben gegroeid van een nogal verlegen tot een zelfverzekerde man, die veel wilt bereiken”. Tijdens het traject bij New Style ondernemers heeft Richard veel kunnen netwerken en heeft hij contacten gelegd die hem inspireerde verder te gaan met zijn bedrijf.

De ontwikkelingen van Richard zijn te volgen op facebook @sociaalrijden.

Een woord van dank aan onsalmere.nl die deze publicatie mogelijk heeft gemaakt en Jeda Rosiek voor het interview.

#newstyleondernemers #mijneigenroute #onsalmere.nl