Vandaag New Style ondernemer Hanna Aarts in the picture…

Geschreven door Redactie

Hanna Aarts, getrouwd, moeder van een tweeling, ziet zichzelf als een verse, startende, creatieve ondernemer. Zij heeft al heel lang als hobby het op een zeer creatieve manier maken van sieraden en decoraties uit natuurlijke materialen. Na een burnout heeft zij zich nogal teruggetrokken en leefde voor haar gezin.

Op haar zoektocht om van haar mogelijkheden als hobbyist te gaan ondernemen, kwam zij op een informatieavond van het Ondernemersplein Almere, Sharella Martha tegen. Er was meteen een klik en het voelde goed. “Sharella heeft me in eerste instantie geholpen om na een moeilijke periode weer te ‘landen’, om mezelf weer te vinden. Van daaruit zijn er steeds meer plannen ontstaan. Ik durfde weer te dromen en kreeg meer zelfvertrouwen. Ik ben enorm gestimuleerd om dat ene stapje verder te gaan en om mijn plannen verder uit te werken. En dit alles, dankzij het programma New Style ondernemers dat een compleet traject biedt!”

Sinds 6 maart 2019 is Hanna bedrijfseigenaar van Atelier “Groene Geschenken”. Zij maakt o.a. sieraden, gifts en decoratie met natuurlijke materialen, edelsteen en recycle materiaal. Haar thema’s zijn natuur en fantasie. Zij verkoopt haar werk op creatieve markten, braderieën, jaarbeurzen etc. Ook richt zij zich op het geven van creatieve workshops.

Op dit moment bouwt zij aan haar webshop: www.groene-geschenken.nl. Haar motto is rustig opstarten, haar creaties maken en verkopen. Zij realiseert zich dat er nog een hoop geregeld moet worden, maar is optimistisch: “Een half jaar geleden had ik dit nog niet durven dromen!”

In de toekomst hoopt zij te groeien naar een groter atelier waar zij mensen aan het werk kan helpen die door omstandigheden zijn vastgelopen op de arbeidsmarkt. Mensen met creatieve skills… Verder is zij van plan om boeken te schrijven over haar werk en creatief recyclen.

Mede dankzij onsalmere.nl wilt zij haar klanten alvast een geschenk aanbieden: “Bij aankoop van een compleet setje sieraden, bestaande uit ketting, armband en oorbellen, zijn de oorbellen gratis en betaalt de klant €30,- i.p.v. €36,50”. Atelier “Groene Geschenken” is te bereiken via info@groene-geschenken.nl.


#newstyleondernemers #mijneigenroute #onsalmere.nl #ateliergroenegeschenken