Vandaag New Style ondernemer Elfriede Lila in de picture...

Elfriede is 53 jaar, moeder van 3 kinderen en oma. Zij is ruim 2 jaar bezig met het coachen van mensen op vrijwillige basis in haar vrije tijd.

Haar coachingstyle is zeer divers, denk hierbij aan problemen omtrent relatie, werkloosheid of persoonlijke aspecten. Met veel liefde en plezier probeerde zij anderen te helpen uit hun pijnen of problemen. Na jarenlang geworsteld te hebben met het starten van haar eigen bedrijf, kwam zij terecht bij het programma New Style ondernemers.

Elfriede was in mei 2018 aangemeld bij het programma New Style ondernemers. Zij zag een flyer van het programma voorbijkomen en dit sprak haar direct aan, vooral omdat de doelgroep startende ondernemers zijn en het klonk anders dan anders. Het traject beviel en bevalt haar nog steeds heel goed. Tijdens het traject is Elfriede dichterbij haarzelf gekomen en is zij bewust geworden van wat zij wilt. Daarnaast ziet zij Sharella Martha als haar mentor voor haar bedrijf, niet alleen van het traject...

Op 6 maart 2019 heeft zij haar bedrijf Elly’s Lifestyle Bureau ingeschreven bij de KvK. Informatie van haar bureau is te vinden op haar fb-page @Ellyslifestylebureau. Elly’s Lifestyle Bureau speelt in op de eigen energie en kracht van haar klanten. Dit wordt gedaan met veel geduld, liefde en enthousiasme, naast deskundigheid gestoeld op jaren eigen ervaring. Elfriede stopt pas wanneer haar cliënt zegt dat hij of zij zelfstandig verder kan. Met haar bedrijf wilt zij liefde, groei en respect uitstralen. Dit vindt zij erg belangrijk!

Middels Elly’s Lifestyle Bureau, wilt Elfriede een helpende hand bieden en hanteert als bijkomstigheid voor haar trouwe klanten een uniek beloningssysteem. Om eenieder de kans te bieden van haar bijzondere begeleiding te genieten, biedt Elfriede, mede dankzij onsalmere.nl, de komende maand een actie aan. Meld jij je aan om het begeleidingstraject bij Elfriede te volgen, dan ontvang je de 1ste 3 sessies voor de helft van de prijs! Meld je snel aan…

#newstyleondernemers #mijneigenroute #onsalmere #ellyslifestylebureau