Vandaag Shereen Jaeger (toekomstige New Style ondernemer) in the picture...

Shereen Jaeger, ondernemer in wording, is een positieve en gedreven vrouw met passie voor lifestyle, wellness, spiritualiteit, reizen en (ontwikkeling van de) mens.

Met haar achtergrond in International Business en Digitale Content creatie, verklapt zij nu al dat de kernactiviteiten van haar bedrijf gericht zullen zijn op lifestyle, holistische wellness en ze zal tevens wellness evenementen organiseren. Ook zal haar bedrijf een sociaal tintje hebben.


Shereen is een levensgenieter en wil eenieder laten zien/ervaren hoe belangrijk dat is en hoe dat kan in een gedigitaliseerde ‘alles-moet-en-wel-gister-maatschappij’ op een holistische manier en dat een individu best volledig in het leven kan staan, rust kan ervaren én een positieve impact kan hebben op zijn/haar omgeving als direct gevolg. Voor haar staat alles met elkaar in verband en “niets vind ik leuker dan financiële onafhankelijkheid en groei te bereiken met mijn passie”, aldus Shereen.


In 2018 is Shereen bewust op zoek gegaan naar een coach om al haar ideeën (dat zijn er een hoop) helder te krijgen en een strategie uit te werken om een start te maken met haar eigen bedrijf. Deze coach heeft zij gevonden in Sharella Martha, vooral vanwege de bijzondere aanpak die zo goed aansluit op haar wensen en persoonlijkheid. “Er zijn genoeg organisaties die startende ondernemers helpen een bedrijfsplan op te zetten. De theorie heb ik tijdens mijn studie International Business meegekregen, maar er ontbrak toch wat, ervaarde ik. Wat mij in het programma New Style ondernemers aansprak, is het maatwerk dat wordt geleverd. Je zit toch wel minstens een jaar aan zo een coach vast, dus erg belangrijk dat je een goede connectie hebt met de persoon.”, zegt Shereen. “Toen ik Sharella ontmoette bij de Startersdag in Almere, klikte het meteen. Ze is hartelijk, enthousiast, heeft de juiste ervaring, weet van aanpakken en wist mij goed uit te dagen om uit mijn comfortzone te stappen. ”

Shereen is enorm gegroeid op zowel zakelijk als op het persoonlijke vlak, “dát is enorm waardevol voor mij.” vertelt ze. “Ik durf te wedden dat ik zonder het aspect van personal coaching belangrijke valkuilen niet had kunnen voorzien. Ik dacht mezelf heel goed te kennen, maar Sharella weet alles eruit te halen wat erin zit. Ik geloof dat ik nu veel beter voorbereid ben op het ondernemerschap. Ik heb hier dingen meegekregen die ik in mijn standaard-kader/ vooropgezette, weliswaar waardevolle, International Business opleiding niet heb geleerd.”

Shereen zal zich binnenkort inschrijven in de branche Lifestyle en (Online) Media. Totdat haar website live gaat, is zij te bereiken via info.shereenpearl@gmail.com.


Zij vindt deze publicatie een mooie gelegenheid om bij onsalmere.nl in dit prille stadium al een podium te krijgen om bekendheid te geven aan haar toekomstige bedrijf: “Daar ben ik dankbaar voor. Tevens vind ik het belangrijk om steun te betuigen aan het programma New Style ondernemers, gezien de meerwaarde die deze organisatie voor mij heeft (en heeft gehad)”. Vandaar ook haar winactie...

Winactie

Shereen creëert graag 1 set van 3 social media posts voor een startende Sociale Ondernemer (1 Facebook Cover, 1 Facebook Post en 1 Insta Story). Zou jij dit graag willen winnen? Stuur haar uiterlijk 8 mei een email waarin je kort vertelt over jouw bedrijf en waarom je dit graag zou willen winnen (maximaal een halve A4). De winnaar wordt op 31 mei per mail bekend gemaakt!


#newstyleondernemers #mijneigenroute #onsalmere.nl


Onze Ambassadeurs