Ruud Boymans sluit aan bij Almere City FC

Geschreven door Redactie

Ruud Boymans sluit aan bij de selectie van Almere City FC. Dat laat de voetbalclub weten op zijn website.

De ervaren spits is herstellende van een enkelblessure. In Almere hoopt hij volledig te herstellen zodat hij een succesvolle rentree kan maken.

"We kennen allemaal de kwaliteiten van Ruud wanneer hij fit is. Dit heeft hij op het hoogste niveau van Nederland laten zien. Na zijn revalidatie kan hij een grote rol van betekenis voor ons spelen", zegt technisch directeur Robert Maaskant van City FC. 

De betaalde voetbalcarrière van Boymans begon twaalf jaar geleden bij Fortuna Sittard. Daarna speelde hij onder meer voor FC Utrecht, Willem II en Al-Shabab in Dubai. Inmiddels is de spits 30 jaar oud.

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.