Team Lock me Up Almere heeft €20.000 weten op te halen!

Geschreven door Redactie

Van 13 t/m 17 mei staat Brasserie Julia volledig in het teken van Lock me Up - Free a Girl!

Het doel is om met alle Almeerse deelnemers minimaal €25.000 euro op te halen. Lock me Up - Free a Girl zet zich in voor vrijlating van jonge meisjes in de kinderprostitutie. Vanmiddag is dan ook het bedrag van €20.000 opgehaald. 

Frans Brouwer van Horeca 036 en Tommy Ingenbeek van HorecaXplosion regelen alles omtrent de locatie van Almere. 'We zijn lekker druk bezig met het regelen van de artiesten en om alle informatie te verzamelen voor de deelnemers. Het beloofd een top week te worden met spetterende optredens.' vertelt Frans. 

Sponsoring 

Voor de zakelijke ondernemers in Almere zijn er mooie sponsorpakketten samengesteld. Wil jij als bedrijf ook bijdragen aan Lock me Up - Free a Girl? Lees dan hieronder verder!

Brons pakket 

Het brons pakket wordt afgenomen voor €75,00. Voor dit geld krijg je als bedrijf een actie banner op Ons Almere met 3 slides. 

Zilver pakket 

Het zilverpakket wordt afgenomen voor €117,50. Voor dit geld krijg je als bedrijf een content banner op Ons Almere met 3 slides. 

Goud pakket

Het goudpakket wordt afgenomen voor €97,50. Voor dit geld krijg je als bedrijf een campagne banner op Ons Almere met 3 slides. 

Ben je geïnteresseerd in een sponsorpakket? Neem dan contact op via info@onsalmere.nl

Donatie 

Al met een donatie van €50,- is het mogelijk om een meisje uit de kinderprostitutie te redden! Wil jij ook je steentje bijdragen aan het team? Via deze link kom je op de Almeerse deelnemers pagina waarbij je een donatie kunt plaatsen naar keuze.