Aftermovie MAIN Energie Business Challenge 2019

Geschreven door Redactie

Gisteravond was de presentatie van de aftermovie van MAIN Energie Business Challenge 2019!

Vrijdag 30 maart werd de MAIN Energie Business Challenge 2019 met succes afgesloten! Ons Almere deed mee als deelnemend team. Met elkaar hebben we meer dan 86.000 euro opgehaald voor Stichting Make-A-Wish!

Aftermovie 

Gisteravond werd de aftermovie van de MAIN Energie Business Challenge gepresenteerd in het hoofdkantoor van Stichting Make-A-Wish Nederland. Voor het maken van de video's en een aftermovie was Bas Uijlings Fotografie ingeschakeld om beelden vast te leggen voor de MAIN Energie Business Challenge. 


Met dank aan: Bas Uijlings fotografie, Wesly Bronkhorst, Champagne MUMM, Jörgen Raymann en alle sponsoren en alle deelnemers! 

Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door: Dare It B.V., Breedveld & Schröder BV, Voiceworks B.V., MAIN Energie, BMW Ekris, IFAA Accountants & Belastingadviseurs Almere, RS Event Consultant B.V., Horeca-Events036 en ZWS Incasso.

Stichting Make-A-Wish  

Een wensvervulling ontstaat niet vanzelf. Nee, het is een zorgvuldig geplande Wish Journey. Met elkaar bedacht, uitgeschreven en tot in de puntjes geregeld. Bedoeld om kinderen en hun familie in een moeilijke periode iets bijzonders te geven. Een positieve boost waar ze nog heel lang hoop, kracht en vertrouwen uit kunnen putten. 

 Het grootste deel van het geld dat is opgehaald tijdens de MAIN Energie Business Challenge gaat naar de kinderen die nog zitten te wachten op een wensvervulling. Het overige geld gaat naar het realiseren van 'Magic Carpets' in ziekenhuizen. Magic Carpets zijn tapijten waarbij kinderen worden gestimuleerd om over beleving na te denken.   

 'Onderzoek toont aan dat het realiseren van een allerliefste wens kinderen en hun omgeving weer vertrouwen en kracht geeft, en blijvend impact heeft.' 
Onze krant nog niet ontvangen?