Gratis City-thuisshirt uitgedeeld bij Almere Challenge Event

Geschreven door Redactie

Maar liefst 640 supporters hebben gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een gratis thuisshirt te scoren bij hun seizoenkaart.

Door het abonnement voor voetbaljaargang 2019-2020 voor 31 mei te bestellen, mogen zij zich verheugen op een gratis tricot van nieuwe kledingpartner Inaria. De shirts worden door selectiespelers uitgereikt tijdens het Almere Challenge Event op 17 & 18 augustus.

Het Almere Challenge Event is een internationaal jeugdtoernooi dat plaatsvindt op de stadiongronden van Almere City FC. Tijdens het tweedaagse toernooi is er een speciale corner ingericht waar de nieuwe shirts afgehaald kunnen worden. Hoe de shirts eruit zien wordt de komende weken bekendgemaakt. Het Almere City FC-thuisshirt gaat pas na het Almere Challenge Event in de verkoop via de fanshop en kost daar 47,50 euro. 

Supporters hoeven niet te vrezen als zij niet in de gelegenheid zijn om hun shirt op de toernooidagen op te halen. Vanaf maandag 19 augustus liggen de shirts klaar bij de hoofdbalie en kunnen ze door de rechtmatige eigenaar tijdens kantooruren worden opgehaald. 

Het Almere Challenge Event wordt dit seizoen voor de tweede keer in successie gehouden. Regerend toernooikampioen FC Utrecht O19 mag dit seizoen de titel verdedigen tegen Eredivisionist Almere City FC O19 en nieuwe deelnemers zoals Helsingborgs IF.