Isreality jongeren weekend

Geschreven door Redactie

Je kent ze vast wel: christenen die helemaal Israël-fan zijn. En anderen zeggen juist: ‘Ik heb niks met Israël’. Hoe kan het dat christenen zo verschillend denken over Israël? Goeie vraag!

Tijdens het Isrealityweekend gaan we op zoek naar het antwoord op dit mysterie. Je leert alles over Gods plan met Israël en wat wij daar als christenen wel of niet mee te maken hebben.

Isreality organiseert al twaalf jaar toffe weekends, reizen en andere events. Duizenden jongeren lieten zich inspireren. Verdiep ook je geloof en ontmoet christelijke jongeren uit heel Nederland!

Sprekers

Tijdens het evenement zullen ook enkele gastsprekers aanwezig zijn. 

Bert Noteboom

Israël laat je God zien. God is eeuwig, maar kan niet gezien worden… Dit mysterie omhult zich met vragen. Door te kijken naar de eeuwenoude én recente geschiedenis van het volk Israël zien we Wie God is en kunnen we niet meer om Zijn bestaan heen.

DS. Kees van Velzen

In Romeinen 11 staat dat wij christenen zijn geënt op de edele olijfboom. Maar wat is dat precies? Wat betekent het voor Israël en wat moeten wij als christenen hiermee? 

Rabijn Jacobs

We kijken op een bepaalde manier naar Joden, maar hoe kijken Joden eigenlijk naar christenen? Wat kunnen we van elkaar leren en hoe kunnen we samenwerken? 

Wat kost deelname aan het weekend?

Het Isreality weekend is er voor jongeren van  15-28 jaar. Deelnemen aan het jongerenweekend kost €59,-. Dit is (naast alle programma-onderdelen natuurlijk) inclusief:

  • 2 overnachtingen (vrijdag-zaterdag en zaterdag-zondag) 
  • 2 keer ontbijt (zaterdag en zondag) 
  • 2 keer lunch (zaterdag en zondag) 
  • 1 keer diner (zaterdag) 
  • onbeperkt koffie, thee en fris
  • Met Bijbelstudies, workshops, muziek en een gaaf spel!

Meld je snel aan want vol=vol.

Meer informatie

Wil je meer lezen over het Isreality Jongeren Weekend? Klik dan op deze link om doorverwezen te worden naar de officiële webpagina. 

Onze krant nog niet ontvangen?