Nieuw: Burger King in Almere Stad!

Geschreven door Redactie

Goed nieuws voor de WHOPPER® fans in Almere: BURGER KING®heeft weer een restaurant in Almere!

Na vijf jaar is het populaire fastfood-hamburgerketen terug op het Forum in Almere. Het is de 66e Burger King restaurant in Nederland sinds de oprichting in 1954.


Officiële opening

De officiële opening was vanmorgen, maar gisteren mocht Ons Almere als eerste een kijkje nemen. Het team van Burger King werd tijdens het bezoek al klaargestoomd voor de grote openingsdag van vandaag. Het restaurant opende om 11:00 uur haar deuren. Kom gerust een kijkje nemen en geniet als een van de eerste weer van een heerlijke WHOPPER® burger in Almere.


Vernieuwd concept

In totaal biedt Burger King Almere plaats voor 100 gasten in het restaurant en op het terras. Met het vernieuwde concept herken je de oude Burger King bijna niet meer terug. Er is in de afgelopen vijf jaar ruimte gemaakt voor modernere meubels, lounge plekken, frissere tinten en meer zit plekken voor grotere gezinnen. Bij de vernieuwde Burger King kom je heerlijk tot rust in de lounge seats.

De industriële style en schreeuwende rode kleuren zijn vervangen voor natuurlijke looks waarbij hout meer naar voren komt en er in het restaurant meer rekening wordt gehouden met milieu. De automatische prullenbakken zijn hier een mooi voorbeeld van. De prullenbakken scheiden automatisch het papier van het plastic en de vloeistoffen uit de drinkbekers worden gescheiden. Na scheiding van de materialen wordt het geshredderd, waardoor er meer afval in een afvalzak past. 


Ook de gratis refill drankautomaten zijn nieuw bij Burger King Almere. Je hebt keuze uit zes soorten smaken: Coca Cola, Coca Cola Zero, Coca Cola Light, Fuze Tea, Sprite en Fanta. 


Erg bijzonder is het nieuwe concept Crown Café waarbij de lekkerste Italiaanse koffie in de koffiebar voor jou wordt samengesteld. Er is keuze uit heerlijke koffie, cappuccino, ijskoffie en koffie specials. Burger King Almere is het 4e restaurant in de Burger King familie die beschikt over een Italiaanse koffiebar.