‘Kernwaarden Club Pellikaan en Almere City FC sluiten naadloos aan’

Geschreven door Redactie

Jong, eigenwijs en ambitieus. Het zijn de kernwaarden van Almere City FC en deze passen volgens Martijn Kos ook perfect bij Club Pellikaan / Jumping Jack.

Daarom is de samenwerking tussen het sportcentrum en Almere City FC wederom met een jaar verlengd. Kos, Manager Sportadvies, zette afgelopen week zijn handtekening onder het nieuwe sponsorcontract. 

,,Club Pellikaan bestaat nu drie jaar in deze stad en we zijn al sinds het begin businesspartner van Almere City FC”, vertelt Kos. ,,Dit partnership zijn we met veel plezier aangegaan en het gevoel dat we bij de club hebben is onveranderd. Het sportieve netwerk dat we bij de club kunnen opbouwen, sluit bovendien goed aan op hetgeen wij doen. Naast de voetbalwedstrijden op vrijdagavond, worden er voor de businessclubleden ook veel side-events georganiseerd, zoals bijvoorbeeld De Gravelbijterscup. Zodoende wordt er iedere woensdagochtend bij ons getennist. En we gaan nu ook starten met Boxing Business. Zelf geniet ik ook van die sportactiviteiten. Ik ben bijvoorbeeld altijd met veel plezier aanwezig bij Scoring Business en de businessclubwedstrijden.” 

Kos heeft zin in het vervolg van het seizoen. ,,In de afgelopen jaren heeft Almere City FC bijna steevast meegestreden om een periodetitel en de play-offs werden ook telkens gehaald. Daar hopen we uiteraard weer op. Promotie komt steeds dichterbij en wij kijken ernaar uit om met de club mee te groeien richting de Eredivisie.” 

Over Club Pellikaan / Jumping Jack 

Club Pellikaan is een sportclub voor het hele gezin. Bij het in Almere-Stad gevestigde sportcentrum ligt de focus op fitness, boksen en groepslessen. Je kunt er trainen onder begeleiding van een fitcoach of personal trainer, meedoen aan lessen Hot Yoga, BodyPump of Boxing. Ook het slaan van een balletje op de tennisbaan behoort tot de mogelijkheden. Voor de kinderen is er een speciale Kidsclub en het is ook mogelijk om kidsgroepslessen te volgen. Kijk voor meer informatie eens op de website. 

Jumping Jack is dé urban trampolinehal in Almere. Op de 2400 vierkante meters aan trampolines kun je je freerunning skills oefenen, je heerlijk uitleven of een potje trefbal spelen. Bekijk zeker eens de website. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro

Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.