Ronde van Rataplan ook dit jaar weer een succes!

Geschreven door Redactie

Afgelopen zaterdagochtend ging de Ronde van Rataplan van start! Met tourbussen vol vertrokken Almeerders van kringloopwinkel naar kringloopwinkel.

De Ronde van Rataplan begon bij Rataplan in Almere Haven. Bussen vertrokken rond 10:00 uur richting Rataplan in Almere Stad. In Almere Stad kregen bezoekers ruim een uur de tijd om rond te snuffelen tussen de 2e handspullen in de kringloopwinkel. Rond 11:15 uur vertrokken de bussen naar de Rataplan kringloopwinkel in Diemen waar bezoekers anderhalf uur de tijd hadden om rond te kijken.


Na Diemen stonden de kringloopwinkels in Amsterdam Willem Roelof en Amsterdam Slingerlandt op de planning. De tour eindigde weer bij de kringloopwinkel Rataplan in Almere Haven. Rond 16:45 uur kwamen de bussen aan.

Tijdens de Ronde van Rataplan waren er mooie aanbiedingen te verkrijgen. Kortingen konden oplopen tot wel 75% korting. 


De gehele middag is voorspoedig verlopen en de sfeer zat er goed in. Winkelwagentjes vol kwamen de winkels uit gereden. De Ronde van Rataplan was dit jaar niet de eerste editie. Rataplan organiseert dit evenement al enkele jaren en blijft een groot succes! Ook volgend jaar beloofd het een mooi evenement te worden.  


Onze krant nog niet ontvangen?