Ons Almere zoekt krantenbezorgers!

Geschreven door Redactie

Vanaf september is Ons Almere uitgekomen met een nieuwe huis-aan-huis krant. De maandelijkse krant wordt in een oplage van 90.000 exemplaren maandelijks bij de mensen thuis, en de verschillende servicepunten, bezorgd. Om dit voor elkaar te krijgen hebben we bezorgers nodig!

Ben je minimaal 13 jaar en geïnteresseerd in een afwisselende bijbaan met veel vrijheid? Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en hou je wel van een uitdaging? In dat geval kun je via de Drukwerkverspreiders kranten bezorgen voor Ons Almere.

De Drukwerkverspreiders realiseert zich dat de bezorger één van de belangrijkste schakels in het netwerk is, en zorgt daarom voor een goede en zorgvuldige begeleiding. Het bezorgen van kranten in Almere is daarom leuk werk met veel flexibiliteit en vrijheid, waarmee je bovendien ook nog goed kunt (bij)verdienen. 

Heb jij interesse om straks onze krant te bezorgen? Neem dan contact op met de Drukwerkverspreiders via 036 - 522 99 88 of schrijf je in via de website.

Onze krant nog niet ontvangen?