Een 8-0 zege, koppositie en ongeslagen status voor AviAir Almere

Geschreven door Badmintonvereniging Almere

Opnieuw doet AviAir Almere goede zaken in de badminton eredivisie. Met een 8-0 overwinning op het Groningse Amor GS kon de koploper opnieuw zijn voorsprong uitbreiden. Er waren wel drie "3-setters" voor nodig om alle punten in Almere te houden.

De beide dubbels leverden weinig problemen op en ook de eerste twee enkelpartijen werden zonder overmatige inspanning gewonnen. Dennis Koppen en Manon Sibbald hadden 3 games nodig om hun partij in winst om te zetten. Dat gold ook voor Alex Vlaar en Ilse Vaessen. In het andere gemengd dubbel was de spanning te snijden. Het werd een nipte overwinning voor Tamara van der Hoeven en Timo Stoffelen. In de tweede game kregen ze hun tegenstanders met 25-23 op de knieën. 

Volgende week zondag om 14.00 uur zal in Sporthal Raggers moeten blijken of de koppositie behouden blijft want dan komt directe concurrent en regerend landskampioen Duinwijck BC op bezoek. Zoals altijd is de toegang gratis.


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?