Nieuwe ambassadeursavond op maandag 4 november

Geschreven door Redactie

Save the date! Op maandag 4 november staat er weer een nieuwe Ambassadeursmeeting op de rol.

De seizoenkaarthouders zijn die avond van harte welkom in de Rabo Businesslounge om bijgepraat te worden over het wel en wee van de club.

Inloop is om 18.30 uur, waarna om 19.00 uur het officiële programma begint. 

Uiteraard is algemeen directeur John Bes van de partij om iedereen bij te praten over alle zaken die spelen rondom de club. Vanzelfsprekend krijg je een update over de bouwwerkzaamheden in het Yanmar Stadion, maar ook bijvoorbeeld de marketingplannen en supporterszaken komen aan bod. 

Trainer Robert Molenaar is aanwezig om meer te vertellen over de selectie en de sportieve prestaties en ook aanvoerder Damon Mirani geeft acte de présence. Heb jij vragen, tips of wil je je mening delen, zorg dan dat je erbij bent! Na afloop is er de mogelijkheid om met elkaar onder het genot van een drankje nog even na te praten. 

Foto: Ron Baltus, www.sportshots.pro 


Vanwege gezondheidsoverwegingen hebben wij besloten deze maand niet huis-aan-huis te bezorgen. Klik hier voor meer informatie.