Ons Almere hoofdredacteur morgenochtend te gast bij Koffietijd!

Geschreven door Redactie

Onze Petrie van Dorp, schrijfster van het inspirerende boek "The POWER to Believe in You", is morgenochtend te gast bij het televisieprogramma Koffietijd van RTL4. Aan de bekende koffietafel zal zij je meenemen door haar boek en de bekende Nederlanders die zij heeft mogen interviewen. De aflevering zal van 10.00 tot 11.00 te bekijken zijn op RTL4. 

Het leven is een aaneenschakeling van ups & downs. Iedereen maakt dit mee. Of je een bekende Nederlander bent of niet, iedereen is vanuit de essentie een mens. Hoe ga jij om met de dingen die op je pad komen? Blijf jij verdrietig of boos omdat het leven anders loopt dan dat jij had gedacht? Blijf jij klagen en anderen de schuld geven van jouw tegenslagen? Blijf jij jezelf vergelijken met anderen die in jouw ogen een beter of mooier leven hebben?

In dit boek ontdek jij jouw innerlijke kracht door de verhalen van veel bekende Nederlanders die hun hart hebben geopend voor jou. Zij zijn de mensen die hun unieke persoonlijke kracht hebben ontdekt en hun eigen wereld hebben gecreƫerd. Laat je inspireren en ontdek de mens achter het gezicht!

Koffietijd 

Koffietijd is het dagelijkse, live, feelgood ochtendmagazine van RTL 4 en is elke dag te zien van 10:00 tot 11:00 uur.

Koffietijd informeert, inspireert en verrast met fijne gesprekken, actuele informatie, praktische adviezen, heerlijke recepten en een hoop warmte, plezier en gezelligheid. De presentatie van Koffietijd is in handen van Loretta Schrijver, Quinty Trustfull en Pernille La Lau. In de keuken wisselen Koffietijd-koks Hidde de Brabander, London Loy, Jigal Krant, Klaas van Winsum en Pieter Kok elkaar af. Zij delen kooktips en recepten voor lekker en gezond eten.

Koffietijd wordt uitgezonden vanuit de Beethoven Studio in het pand van de Goede Doelen Loterijen in Amsterdam, maar ze trekken ook regelmatig het land in om verslag te doen van actuele gebeurtenissen en inspirerende verhalen. Vivian Slingerland, Patrick Martens, maar ook Froukje Jansen, Loretta Schrijver en Pernille La Lau gaan geregeld op pad. 

Wil je een aflevering van Koffietijd terugkijken? Klik dan hier!  

The POWER to Believe in You

Ben jij ook op zoek naar inspiratie, of erg benieuwd naar de verhalen die in haar boek staan? Dan kun je het boek bestellen via haar website.  Met de kortingscode ONSALMERE krijg je een mooie korting op je aankoop!

Make-A-Wish

Van elk verkocht exemplaar doneert Petrie 2,50 euro aan Make-A-Wish Nederland voor het realiseren van wensvervullingen van ernstig, soms levensbedreigend, zieke kinderen.


Onze krant nog niet ontvangen?