Kei van Almere

Geschreven door Hondenuitlaatservice Banjer

Gisteren heeft Löis Wals de Kei van Almere ontvangen.

Dit is speciaal voor kinderen van 4 tot 12 jaar die  een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de samenleving.

Care4ShelterDogs

Löis heeft voor Care4ShelterDogs 175,00 euro opgehaald. Zij heeft hiervoor 175 armbandjes geknoopt en verkocht. In overleg met beheerders Corina van Garderen en Inge Schaefers en Inge Schaefers Grootveld mocht Löis ook bandjes verkopen op het hondenspeelveld filmwijk danswijk voor het goede doel. Van Care4ShelterDogs mocht Lois een puppy een naam geven. Zij heeft de naam “Lieve” gegeven. Lieve is nog ter adoptie en we hopen dat zij snel ergens een warme mand mag krijgen. Lois hoopt dat Lieve bij iemand in Almere mag komen wonen.

 

Onze krant nog niet ontvangen?