Midwinterconcert voor Oranje Huis Almere

Geschreven door Rory de Meijer

Soroptimistclub Almere organiseert op zaterdag 25 januari 2020 een midwinterconcert. 

Het concert is van 15.30 tot 17.00 uur in de Goede Rede in Almere Haven. Inloop vanaf 15.00 uur.  

Het programma is zeer gevarieerd en van hoog niveau. Meesterpianiste Marietta Petkova speelt stukken van Debussy en Tsjaikovski. Zangeres/violiste Roza Herwig, cellist Joshua Herwig en pianist Felix Justin brengen een veelzijdig programma met muziek uit verschillende tijden en in verschillende stijlen. Van klassiek tot kleinkunst en van Rossini tot de Beatles. Ook speelt de Oirla van Ravenzwaai van 11 jaar dwarsfluit, begeleid door Marietta Petkova. Oirla uit Almere Haven en won de eerste prijs op het internationale dwarsfluit- concours ‘Adams International Flute Factor’ .

Kaarten à € 20,- kunt u bestellen via www.goederedeconcerten.nl of via 06-80140467.

De opbrengst komt geheel ten goede van het Oranje Huis. Het Oranje Huis, onderdeel van de Blijfgroep en biedt hulp aan slachtoffers van alle vormen van huiselijk geweld. Soroptimistclub Almere is een serviceclub van vrouwen die zich inzetten voor de verbetering van de leefomstandigheden van vrouwen en hun kinderen.

U kunt genieten van mooie muziek en draagt u bij aan het goede doel! 


Onze krant nog niet ontvangen?