Open dag Duikvereniging Narwal Almere

Geschreven door Redactie

Wil je ook eens kijken hoe het is om te duiken en/of kennis maken met onze vereniging, kom dan op Zondag 19 Januari naar onze open avond in Zwembad Almere-stad.

Aan de Johann Sebastiaan Bachweg 3 begint de open avond om 20:30 en gaat door tot ongeveer 22:30.

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en veel mensen zijn al weer druk bezig met het plannen van hun zomervakantie. Ook dit jaar zullen veel mensen de zee opzoeken. Niet alleen om aan het strand te liggen, maar vooral ook om van de mooie onderwater natuur te genieten. Dit kun je doen door te snorkelen, maar wil je optimaal genieten, dan is wellicht duiken een optie. Duiken is een ontzettend leuke hobby, die je naar eigen inzichten kunt beoefenen. Alleen in warme oorden of ook in Nederland. Duiken op riffen met fantastische koralen, duiken op wrakken of gewoon lekker genieten van de mooie vissen onder water.   

Duiken is bij uitstek een sport waar je als groep veel plezier aan kunt beleven. Samen er op uit, samen duikstekken ontdekken, samen ervaringen uitwisselen en samen plezier hebben. Dit staat, net als veilig duiken, hoog in het vaandel bij de duikvereniging. Daarom is ons motto: “duiken doe je samen”

Je krijgt dan uitleg over de duikopleiding, wat we als vereniging allemaal doen en natuurlijk ga je met ervaren instructeurs te water om zelf te ervaren of duiken iets is wat bij je past.

Aanmelden kan via info@duikvereniging-narwal.nl


Onze krant nog niet ontvangen?