De Wijnkelder hoopt op een mooie afdronk van seizoen 2020-2021

Geschreven door Redactie

De Wijnkelder Almere heeft opnieuw het contract met de business club van Almere City FC verlengd. Eigenaren Rob en Marja van Bodegom verheugen zich erop om ook komend seizoen de businessclub van de lekkerste buitenlandse wijnen te voorzien.

De Wijnkelder Almere is importeur van mooie buitenlandse wijnen en tevens een groothandel. Zo levert het bedrijf zowel aan de horeca als aan particulieren. In Almere worden deze wijnen gratis bezorgd. Rob en Marja zijn in de businessclub inmiddels bekende gezichten. Voorafgaand aan het diner presenteert Rob de passende wijnen die hand-picked door de eigenaar zelf zijn uitgekozen.

Een goed glas wijn blijft ook komend seizoen dus onderdeel van een magische avond bij City. Hopelijk is het een voorbode voor een mooi voetbalseizoen. ,,We missen de gezelligheid en bedrijvigheid bij City. We hebben er goede hoop op dat we straks weer voor publiek kunnen voetballen en dat dit het zetje is voor mooie sportieve prestaties. Wij kijken er in ieder geval halsreikend naar uit.”

Onze krant nog niet ontvangen?