Start bouw 34 woningen Mijn Zandpoort in Olympiakwartier West in Almere Poort

Geschreven door Redactie

Begin oktober werd de eerste paal geslagen voor de nieuwe buurt Mijn Zandpoort in Olympiakwartier West in Almere Poort. Dit luidt de bouw in van 16 eengezinswoningen en 18 beneden-bovenwoningen.

Door grote variatie in woningtypes is Mijn Zandpoort bereikbaar voor een brede doelgroep.  

" Mijn Zandpoort wordt een fantastische plek om te wonen. De ligging is prachtig met alle voorzieningen in de buurt en vlakbij het water. Door de verschillende types als eengezinswoningen en beneden-bovenwoningen bouwen we voor een brede doelgroep. Dat we alle woningen hebben verkocht tijdens de intelligente lockdown is voor mij het bewijs dat we een mooie wijk op een gewilde plek hebben ontwikkeld.”  Dat zegt Hein Stooker, directeur van bouwbedrijf Trebbe.

De vraag naar goede koop- en sociale huurwoningen in Almere is groot. Met Mijn Zandpoort en andere nieuwbouwprojecten geeft Trebbe samen met haar opdrachtgevers en bouwpartners invulling aan de groeiende vraag. Op deze unieke locatie dicht bij het IJmeer worden in totaal 34 koopwoningen gebouwd, waarvan zestien eengezinswoningen, met een ruim woonoppervlak van 109 m2 tot 154 m2 en achttien beneden-bovenwoningen, met een woonoppervlak variërend tussen 74 m2 en 99 m2. 

Trebbe nam de ontwikkeling een jaar geleden ter hand. In februari dit jaar gingen de woningen in de verkoop en binnen vier maanden waren alle woningen verkocht.  


Onze krant nog niet ontvangen?