Online open dagen bij hogeschool Windesheim Almere

Geschreven door Redactie

Doe mee met de online open dagen bij hogeschool Windesheim in Almere 

Welke studie ga jij straks volgen?

Ben jij al aan het nadenken welke studie je na het voorgezet onderwijs of het mbo gaat volgen? Of heb je vragen over een opleiding die je interessant vindt? Meld je dan aan voor de online open dagen voor voltijdopleidingen bij hogeschool Windesheim in Almere. Die zijn van 2 tot en met 6 november 2020.

De docenten en studenten zitten voor je klaar om online al je vragen te beantwoorden. Alles lekker gewoon vanuit je vertrouwde huis, informatief en laagdrempelig.  

Ook in deze corona tijden wil Windesheim graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor een vervolgopleiding. Zo bieden wij in deze online voorlichtingsweek voor bachelor en Associate degree-opleidingen de mogelijkheid om presentaties en/of voorlichtingsvideo’s te bekijken en te chatten met onze docenten.   

Aanmelden voor deze online voorlichtingsweek voor voltijdopleidingen is mogelijk via windesheim.nl/opendag 


Onze krant nog niet ontvangen?