Darter Ron Meulenkamp vast in Engeland door sluiten grenzen

Geschreven door Redactie

Darter Ron Meulenkamp uit Almere kan niet naar huis. Vanwege de nieuwe variant van het coronavirus mag hij Engeland namelijk niet uit. Meulenkamp werd zondag door landgenoot Vincent van der Voort uitgeschakeld tijdens het WK in Londen.

De Almeerder verloor in de tweede ronde met 3-2. 

Door een nieuwe variant van het virus zijn de grenzen dicht. "Tijdens mijn wedstrijd is alles stopgezet: geen boten, geen treinen, geen vliegtuig, helemaal niks. Dus we zitten opgesloten met een aantal andere Nederlanders helaas", zegt Meulenkamp vanuit zijn hotelkamer. "Dit is gewoon balen, waarschijnlijk gaan we kerst missen. En als het echt tegen zit ook oud en nieuw". 

In de lobby van zijn hotel hangt een dartbord, dus Meulenkamp kan zo toch zijn trainingsuren maken.

Onze krant nog niet ontvangen?