Ons Almere verlengt partnership met Almere City FC

Geschreven door Redactie

Ons Almere, onderdeel van Ons Nieuws, en Almere City FC blijven aan elkaar verbonden als partners. In het huidige seizoen, waar Almere City FC grote stappen kan maken, blijven de twee organisaties elkaar ondersteunen.

Onlangs zette algemeen directeur Richard Verduyn Lunel zijn handtekening onder een nieuwe overeenkomst tot en met het einde van dit seizoen.

Verduyn Lunel is blij met de nieuwe verbintenis: ,,Wij vinden het fantastisch om samen met onze mooie club geschiedenis te mogen schrijven! De kernwaarden Jong, Ambitieus en Eigenwijs passen ook bij onze eigen kernwaarden en daardoor vullen wij elkaar graag aan. Wat ONS betreft vloekt rood en groen dan ook zeker niet, sterker nog… onze kleuren zijn zelfs complementair te noemen. Wij kijken enorm uit naar de tweede competitiehelft, waarin we natuurlijk hopen op wederom een mooie sportieve mijlpaal in onze geschiedenis! Wij zullen er in ieder geval over gaan schrijven!” 

Over Ons Nieuws 

Ons Nieuws is flink aan de weg aan het timmeren met de ‘Feel Good’-krant! Inmiddels zijn zij actief in de regio’s Almere, Lelystad, ’t Gooi, Zeewolde, Harderwijk, Ermelo en Hoorn. Met een maandelijks online bereik van bijna 1,5 miljoen én een maandelijkse oplage van 185.000 stuks zijn zij hard op weg om hun eigen ambities waar te maken. De ambitie is om de komende jaren uit te groeien tot dé ‘Feel Good’-krant van Nederland!


Onze krant nog niet ontvangen?