Zoek-en-win actie nog 2 dagen de tijd!

Geschreven door Redactie

Heb jij de Ons Almere krant al gelezen van de maand januari?

In de krant van januari staan net zoals vorige maanden weer leuke win acties! Zo staan er ook deze maand twee leuke zoek-en-win acties in!

Jij kunt kans maken op een makronenmix van 15 stuks en een pot advocaat ter waarde van 20,00 euro! Weet jij hoeveel makronen er verstopt zitten in de krant? Mail dan het antwoord voor 17 januari naar winactie@onsalmere.nl o.v.v. 'Makronen zoekactie'.

Jij kunt ook kans maken op een heerlijk fles wijn ter waarde van 16,95 euro! Weet jij hoeveel flessen er verstopt zitten in de krant? Mail dan het antwoord voor 17 januari naar winactie@onsalmere.nl o.v.v. 'Wijn zoekactie'.

Heb je de krant nog niet ontvangen? Je kunt al onze afgelopen kranten eenvoudig lezen via https://onsalmere.nl/kranten.

Onze krant nog niet ontvangen?