Lekker weer betekent lekker fruit!

Geschreven door Redactie

“Fruits are nature’s candy, you should taste them” - Anathalies Fruit Store

Het is eindelijk Juni en we hopen dat het niet meer zoveel gaat regent als in mei. Laten we dat maar gauw achter ons laten en genieten van de zon en natuurlijk lekker fruit.

Anathalies Fruit Store in Almere verkoopt en maakt heerlijke en supermooie fruit tafels voor op jouw feestje of bijeenkomst! Het ziet er extra spectaculair uit door de dry ice (gedroogd ijs) show om de tafel heen en het fruit is erg mooi gesneden en geserveerd! Volg @anathaliesfruitstore op Instagram en bekijk de prachtige foto’s en videos. Maar bestel ook vooral een fruitplate. Yummy!

Fruit is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse voeding. Ze zijn van nature goed en bevatten vitamines en mineralen die je kunnen helpen gezond te blijven. Ze kunnen ook helpen beschermen tegen bepaalde ziekten en zorgen voor een betere huid.

Je moet elke dag een volle portie groenten en twee soorten fruit eten. Kies verschillende kleuren en variëteiten.

Fruit bevat ook veel vitamines en mineralen die goed zijn voor je gezondheid. Deze omvatten vitamine A (bètacaroteen), C en E, magnesium, zink, fosfor en foliumzuur. Foliumzuur kan de bloedspiegels van homocysteïne verlagen, een stof die een risicofactor kan zijn voor hartziekten.

Onze krant nog niet ontvangen?