Ons ALmere Steunt de
Business Challenge

Ons Almere steunt de MAIN Energie Business Challenge

De MAIN Energie Business Challenge is een jaarlijks terugkerend evenement met als doel geld op te halen voor een goed doel. Wij vinden dat we ons bereik ook in moeten zetten voor maatschappelijke doeleinden en daarom steunt Ons Almere de MAIN Energie Business Challenge. Dit doen wij door samen met de Ons Almeerders geld in te zamelen voor het goede doel dat dit jaar aan het evenement gekoppeld is, Stichting Make-A-Wish Nederland. Met jullie donaties kunnen er veel zieke kinderen verrast worden met het vervullen van een lang gekoesterde wens. Met een donatie van € 1,50 zijn we al super blij, maar meer doneren mag natuurlijk altijd!


Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt

Ons Almere deed ook mee met de MAIN Energie Business Challenge 2019

Vorig jaar werd er door alle deelnemers en sponsoren een recordbedrag van ruim € 86.000,00 opgehaald voor Stichting Make-A-Wish. Het hoogste bedrag van de afgelopen jaren! In totaal deden er 24 teams mee aan de Challenge om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Een bedrag waar wij met z’n allen enorm trots op zijn, vooral omdat dit aantoont dat ook een kleine groep mensen een groot verschil kan maken. Het geld is door Make-A-Wish gebruikt om een groot aantal “Wish Journeys” te realiseren voor zieke kinderen. Daarnaast hebben zij zich ingezet om “Wenskamers” met Magic Carpets in te richten in ziekenhuizen. De ruimte is bedoeld voor kinderen en hun ouders om kennis te maken met de kracht van een wensvervulling en ze te laten ontsnappen aan hun intensieve behandelingen. Magic Carpets zijn tapijten waarbij kinderen worden gestimuleerd om over beleving na te denken.
Natuurlijk doen wij in 2020 weer mee onder het motto "Help ons Helpen"

Vanwege de grote impact die Stichting Make-A-Wish maakt in onze samenleving is er dit jaar door de MAIN Energie Business Challenge voor gekozen om wederom geld in te zamelen voor dit doel. Het plezier dat zij deze doodzieke kinderen kunnen brengen is hartvertederend en wij zullen ons dan ook weer vol inzetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Samen met jullie willen wij proberen om de "magische grens" van € 100.000,00 te doorbreken! Met de ruim 200.000 inwoners in onze mooie stad zou dat toch zeker haalbaar moeten zijn! Met de prijs van een kopje koffie (of thee) á € 1,50 kun jij ons al helpen om het doel te behalen...

Laatste 5 donaties

 • €10,00 20:04 29-11-2020
  Gedoneerd door Anoniem

 • €1,50 00:08 11-03-2020
  Gedoneerd door René

  1 kopje koffie!

 • €5,00 14:19 07-03-2020
  Gedoneerd door Annemarie

  Wat mooi dat een stichting als Make a wish bestaat!!

 • €5,00 14:37 04-03-2020
  Gedoneerd door Anoniem

 • €15,00 16:37 03-03-2020
  Gedoneerd door Anoniem

  Succes1.069,20


Tussenstand Ons Almere

Adverteren voor het goede doel

Los van alle donaties vinden wij dat ook wij een rechtstreekse bijdrage moeten leveren aan de wensvervulling van de kinderen. Daarom hebben wij besloten om een deel van de opbrengst van onze advertentieverkopen te doneren! Dit hebben wij als volgt opgedeeld:

Advertentie Donatie
Krant – 1/1 pagina Eenmalig 5% van de advertentieprijs
Krant – 1/2 pagina Eenmalig 5% van de advertentieprijs
Krant – 1/4 pagina Eenmalig 5% van de advertentieprijs
Krant – 1/8 pagina Eenmalig 5% van de advertentieprijs
Krant – 1/16 pagina Eenmalig 10% van de advertentieprijs
Online advertentie OnsAlmere.nl Eenmalig 15% van de advertentieprijs

Deze donaties zullen ook in de donatieteller worden verwerkt.

Tot nu toe opgehaald voor Stichting Make-A-Wish
1.069,20


Tussenstand Ons Almere

43.499,71


Tussenstand Business Challenge


Totale tussenstand:

44.568,91


Afsluitende autorit naar Luxemburg en eindfeest op de Grote Markt

Ieder jaar wordt de MAIN Energie Business Challenge afgesloten met een autorit naar een locatie in Europa. Dit jaar gaat de rit naar Luxemburg. Alle deelnemende teams gaan met hun team-auto samen op weg om de laatste dagen extra aandacht voor het goede doel te vragen. Tijdens deze dagen en het eindfeest wordt er nog een mooie eindsprint ingezet d.m.v. bijv. diverse veilingen wat uiteindelijk moet leiden tot wederom een recordbedrag voor Stichting Make-A-Wish. De rit gaat op 26 maart 2020 om 6.00 van start en op 28 maart 2020 rond 15.00 zullen de eerste deelnemers weer arriveren op de Grote Markt. Deze dag zal één groot feest worden met leuk activiteiten en optredens van (bekende) artiesten. Heel Almere is uitgenodigd voor dit mooie feest.

Het laatste nieuws over de MAIN Energie Business Challenge