Gestrand 2019

Geschreven door Do. You.

Wie kent Gestrand? Weekend Gestrand!

Goed dat je ons gevonden hebt, houd ons in de gaten we houden je hier up-to-date over Gestrand Festival 2019!

Oh-ja-wel! We gaan dit jaar een heel weekend met onze blote voeten in het zand dansen. Super leuk! Wij toveren het Almeerderstrand om tot een onwijs leuk festival, een feestje met je buren, een intieme vriendenborrel. Maar dan met een paar duizend vriendjes!

Wordt dit je eerste keer Gestrand? 
Vergeet dan vooral je handdoekje, picknickkleed, zonnebrandcrème en je zonnebril niet!! Goede schoenen? Die hoef je niet per se mee te nemen, mits je ze de hele tijd aan wil houden. De kans is namelijk groot dat je eindigt zonder schoenen. Met je blote voeten in het zand dus. 

Geniet samen met al je vrienden van STRAND, ZON & GEZELLIGHEID. Terwijl je geniet, kun je luisteren naar de meest uiteenlopende bandjes, muzikanten en kun je kijken naar voorstellingen of zelfs meedoen. Who knows? Op Gestrand wordt je altijd verrast! Eén ding is zeker je kunt genieten van de BBQ ! Want dat is waar het allemaal mee begon, een gezellige buurt BBQ. 

Nu vraag je je vast af: “Hoe kan ik hier bij zijn?”. Dat gaan we je nu uitleggen!

Je pakt je telefoon (als je die niet al in je hand hebt) of je laptop. Scrolt in dit Facebookevent iets omhoog, en daar staan ze! De vaarbewijzen!! Of je klikt op deze link: http://bit.ly/Gestrand19Tickets

Wanneer je op de link klikt zie je dat we verschillende vaarbewijzen hebben. Voor een dag én voor een heel weekend. Voor de kleine zeerovers ???? (t/m 13 jaar) hebben we uiteraard kleinere prijsjes en de juttergrutters ???? tot en met 3 jaar mogen natuurlijk als gratis verstekeling mee naar Gestrand.

En de echte Strandjutters? Die kunnen het erop wagen om zonder ticket toch naar binnen te mogen. Is wel heeeul beperkt, dus beter haal je vast je vaarbewijs. 

Programma: 

Muziek
Creeper Mane – DJ WAVESKitchenetteLarry de KatSea MoyaThaïti - YĪN YĪN

Theater
Theatergezelschap BonteHond– Fav*ela – FoolPool – Marco Bonisimo


De poort gaat iedere dag om 13.00 uur open! Op zaterdag eindigt het programma om 00.00 uur, dan wordt je uit het zand gepulkt en mag je thuis uitbrakken om zondag verder te kunnen feesten. Op zondag stopt de muziek om 23.00 uur. Het wordt te leuk!