Dans mee met Mister Nice Kai van Café 1e Rang

Geschreven door Redactie

Van 13 t/m 17 mei 2019 staat Almere volledig in het teken van Lock me Up – Free a Girl! Nicky en Pedram laten zich twaalf uur lang opsluiten om aandacht te vragen voor kinderprostitutie. Zo hopen zij een zo groot mogelijk geldbedrag in te kunnen zamelen om meisjes uit deze benauwde situatie te bevrijden.  

Pedram en Nicky hebben Mister Nice Kai van Café 1e Rang geregeld om plaatjes te komen draaien. Kom jij gezellig mee swingen op de coolste beats?

Door verschillende activiteiten te organiseren hopen Pedram en Nicky geld op te halen voor Stichting Free a Girl! DJ Kay begint om 17:00 uur en eindigt om 18:00 uur. Om het uur willen Pedram en Nicky een andere artiest belangeloos laten optreden. Kom je gezellig langs? 

Meer informatie 

Wanneer: donderdag 16 mei 2019
Hoe laat: 17:00 uur tot 18:00 uur
Waar: Brasserie Julia in Almere-Haven