Meet the Locals #1 | 17 augustus van 15.00 tot 17.00 uur

Geschreven door Do. You.

Ontdek Almere Haven zoals je het nog nooit hebt gezien. Ga met een échte local op pad en laat je verrassen door alles wat Almere Haven te bieden heeft. En leer alle leuke weetjes over de historie van Almere Haven, de mooiste plekken, de hipste tentjes en geniet van het geweldige uitzicht.

Tijdens Zomer in Haven (tussen 15 en 31 augustus) kun je iedere zaterdag deelnemen aan een Meet the Locals tour, met elke week weer een andere gids en route. De gids laat zijn of haar favoriete plekjes en bezienswaardigheden van Haven Centrum zien.

De tour duurt ongeveer 2 uur, en heeft elke keer een ander begin- en eindpunt.

Startpunt van Meet the Locals #1 | 17 augustus:
Op zaterdag 17 augustus neemt Olmo van Kranen je mee in de culturele geschiedenis van Almere Haven. Zo gaan we langs oude en nieuwe creatieve broedplaatsen in het centrum. We beginnen de tour om 15.00 uur in Corrosia, Theater, Expo & Film. Samen drinken we wat en gaan we daarna op pad! 

Meld je aan voor Meet the Locals #1 | 17 augustus 15.00 uur: https://meetthelocals1.eventbrite.nl