WOW-dagen bij De Oostvaarders

Geschreven door Redactie

Iedere woensdagmiddag is WOW bij Oostvaardersplassen Almere!

Ontdek de Wildernis

Ontdek de Wildernis Onder Water bij Oostvaardersplassen Almere en ga op ontdekkingstocht tijdens de WOW-dagen. Een ‘Onderwater Boswachter’ neemt je mee in de wondere onderwaterwereld. Wat leeft er in en op de Oostvaardersplassen? Hoe ver kun je in het water kijken? Wat zegt de waterkwaliteit over de soorten waterdiertjes en waterplanten?

Activiteiten 

Door middel van proefjes met het water, emmertjes, schepnetjes en onderwaterkijkers leer je hier alles over. Misschien maak je wel je eigen onderwaterkijker voor thuis of ga je samen met de boswachter op jacht naar het moddermonster. Tussendoor maak je kennis met de meest bijzondere onderwaterdiertjes, zoals de waterschorpioen, bootsmannetjes, driedoornige stekelbaars of watervlooien! Durf jij het aan?

Het programma kan per week verschillen. Je kunt meerdere keren meedoen en steeds weer wat anders meemaken! Doelgroep is 4 – 12 jaar, onder begeleiding van ouders.   

Meer informatie 

Iedere woensdagmiddag in september van 14:00 tot 16:00 uur. Op 18 en 25 september van 15:00 tot 17:00 uur. De kosten voor deelname is €2,- per kind. 


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?