Wandeltraining bij Buurthuis Het Forum Almere Buiten

Geschreven door Aldefit

Wil je wandelen met ontspanning en plezier? Of heb je bij het hardlopen een blessure opgelopen en wil je nu weer weer fit worden? Doe dan mee met de wandeltraining van Aldefit!

Tijdens de training leren ze je met een goede wandelhouding te wandelen. Met als resultaat minder kans op blessures en spierpijn. Aldefit, Natuurlijk wandelen heeft een positief effect op het wandelen en de rest van je leven! Het is een veilige en effectieve manier om gezondheid, fitheid en welzijn te bereiken.

De wandeltraining wordt gegeven door wandelinstructeur Evert, opgeleid door de Koninklijke Wandelbond Nederland en Mindful Walk Nederland.

Meer informatie

Data:                                                                                                                                                                       Zondagochtend 17 november 2019 te 10:00 uur                                                                                    Zondagochtend 1 december 2019 te 10:00 uur

Verzamellocatie:                                                                                                                                               Buurtcentrum Het Forum, Haasweg 11 Almere Buiten

Schrijf je via MindfulAldefit@gmail.com

Deelname kosten:                                                                                                                                                € 5- euro per training