Barefoot wandeling Beatrixpark Almere

Geschreven door Aldefit

Op zondag 15 december gaan Barefoot wandelen in Beatrixpark te Almere. Wandelinstructeur Evert zal voor aanvang korte instructies geven hoe je het fijnst op blote voeten kunt wandelen.                                               

Daarna gaan je blootvoets het park in om te genieten van de natuur. Het wandelen op blote voeten zal in het begin wennen zijn, maar al gauw zal je ervaren dat je lekkere warme voeten gaat krijgen! Dit komt door de massage van je voetbed en dat je voetspieren aan het werk gezet worden.

Twijfel of je een uur op blote voeten kunt lopen? Dat is geen probleem, neem gewoon je schoenen mee tijdens de wandeling. Er wordt gewandeld op verschillende ondergronden om een maximale ervaring op te gaan doen. De wandeling is geschikt voor jong en oud, kinderen graag onder begeleiding van een volwassenen. Na afloop zal er verse muntthee geschonken worden.

Verzamelplaats: parkeerplaats Beatrixlaan                                                                                               Vertrektijd wandeling: 10:00 uur                                                                                                                     Deelname kosten:  € 5,-  contant ter plaatse te voldoen 

Schrijf je om op de hoogte gehouden te worden via MindfulAldefit@gmail.com


Onze Ambassadeurs
Onze krant nog niet ontvangen?