Barefoot wandeling De Kemphaan Almere

Geschreven door Aldefit

Blotevoetenwandeling in Almere

Op zondag 19 januari 2020 gaan we Barefoot wandelen in De Kemphaan  te Almere. Stadslandgoed De Kemphaan is de plek waar je midden in de natuur kunt genieten van een avontuurlijk dagje uit. Het ligt niet ver buiten de stad dus je bent er zo !

Wandelinstructeur Evert Aldewereld, van Aldefit.nl zal voor aanvang korte instructies geven hoe je het fijnst op blote voeten kunt wandelen. Daarna gaan je blootvoets het park in om te genieten van de natuur. Het wandelen op blote voeten zal in het begin wennen zijn, maar al gauw zal je ervaren dat je lekkere warme voeten gaat krijgen! Dit komt door de massage van je voetbed en dat je voetspieren aan het werk gezet worden.

Twijfel of je een uur op blote voeten kunt lopen? Dat is geen probleem, neem gewoon je schoenen mee tijdens de wandeling. Er wordt gewandeld op verschillende ondergronden om een maximale ervaring op te gaan doen. De wandeling is geschikt voor jong en oud, kinderen graag onder begeleiding van een volwassenen. Na afloop zal er verse muntthee geschonken worden.

Meer informatie

Verzamelplaats: parkeerplaats Kemphaanlaan

Vertrektijd wandeling: 10:00 uur 

Deelname kosten:  € 5,-  contant ter plaatse te voldoen 

Inschrijven:  via  MindfulAldefit@gmail.com

Onze krant nog niet ontvangen?