Dokter André UFO-Borrel

Geschreven door Dokter André Beautyworld

Donderdag 23 januari 2020

De vierde Dokter André Ufo-Borrel in Almere, de Netwerkborrel voor ondernemend Almere, maar ook voor ondernemers uit de omgeving.

De Netwerkborrel waar je geen lid van hoeft te zijn en waar je alleen voor je drankjes moet betalen, want ook het parkeren is gratis op de giga-Parkeerplaats en de hapjes worden gesponsord door MyOffice die daar ook zijn Brasserie en personeel voor beschikbaar stelt.

Wil je onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met andere ondernemers zonder gestoord te worden door harde muziek of toespraken en dan ook eindelijk dat karakteristieke ronde gebouw direct aan de uitvalswegen van Almere tegenover van der Valk eens van binnen zien?
Dan moet je zeker komen! Kan je zelf niet? Of wil je niet alleen komen, dan zijn anderen uit je bedrijf ook van Harte Welkom.