Groentesoep Challenge

Geschreven door Het Buitenhuis

Doe mee met de Groentesoep Challenge! Kook jij de lekkerste groentesoep van Almere?

Hoe? Neem op zaterdag 19 en 26 september tussen 14:00 uur en 17:00 uur je lievelingssoep mee naar Hazel's Kitchen in Het Buitenhuis. Bijvoorbeeld een veganistische variant van oma's groentesoep of een superlekker Italiaanse groentesoep.

Smaaktest

Er vindt vervolgens een real live smaaktest plaats waarna een winnaar wordt gekozen. Die mag dan op de Groentesoep in Almere Buiten dag op zaterdag 3 oktober samen met chefkok Raymond van Hazel's Kitchen de winnende soep maken. Je gaat in een keuken op een podium met eigen ingrediƫnten je groentesoep maken. Het winnende recept komt op de menukaart. Natuurlijk gebruik je verse groente die verkrijgbaar zijn van de Buitenvaart.

Onze krant nog niet ontvangen?