Kinder Kerstfeest in samenwerking met , en

Inzamelingsactie Ons Almere voor cadeautjes voor de kinderen bij de Voedselbanken

In samenwerking met Ruitenheer, Voedselbanken Nederland en Timo Peters is Ons Almere de ‘Ruitenheer Kinder Kerstfeest’ inzamelingsactie gestart. Het doel is om voor ruim 350 kinderen in Almere een mooi bedrag op te halen waarmee leuke cadeautjes en snoepgoed kan worden uitgedeeld. Hierbij is het de bedoeling om per kind een waarde van 15,00 euro aan cadeaus weg te kunnen geven. De cadeautjes worden gegeven aan alle kinderen van gezinnen die zijn aangesloten bij de Voedselbank in Almere. Toen René ter Borgh, directeur van Ruitenheer, hoorde van de plannen werd hij meteen enthousiast. Ruitenheer deed direct een mooie donatie voor de kinderen en daarmee ging de actie officieel van start! Daarnaast zal René ter Borgh persoonlijk meehelpen om verschillende partijen te benaderen om de actie te ondersteunen.

Ons Almere vindt het belangrijk om haar kanalen beschikbaar te stellen voor maatschappelijke initiatieven. “Daarom hebben wij in samenwerking met Timo Peters, Ruitenheer en Voedselbanken Nederland deze actie opgezet. Ieder kind moet toch met kerst kunnen genieten van leuke cadeautjes onder de kerstboom? Wij zullen ons daar in ieder geval volledig voor inzetten!”, laat Chantal van Steenoven (commercieel directeur bij Ons Almere) weten.

“Zeker in deze bijzondere tijden is het van belang om ook de kinderen een hart onder de riem te steken! Er zijn al een groot aantal collectieven die zorgdragen voor een heerlijk kerstontbijt en -diner, dus wij willen ons op de kinderen richten!”, aldus Timo Peters – één van de initiatiefnemers van de actie.
Samen zorgen voor een onvergetelijke Kerst voor deze kinderen!