DE RALLY – STADSWANDELING

Geschreven door Redactie

De Rally brengt je van de ene naar de andere verwondering en laat je kritisch naar de veranderende stad kijken. Loop dwars door het kloppende hart van Almere en ontmoet bijzondere mensen op verrassende plekken. Tijdens de theatrale stadswandeling komt alles en iedereen tot leven en lijkt alles net anders te lopen dan gepland. Acteurs verdwijnen in de menigte, willekeurige voorbijgangers ogen verdacht. Zijn ze toevallige passanten óf zijn ze onderdeel van een complot?

Bad van Marie is befaamd om zijn ingenieuze spel met de werkelijkheid. Beleef de stad van binnenuit en maak met De Rally een unieke stadswandeling door Almere. Wil je meedoen? Bestel dan je kaarten via de website van Corrosia.

De Rally is een productie van het Vlaamse gezelschap Bad van Marie in samenwerking met Corrosia Theater, Expo & Film en wordt mede mogelijk gemaakt door BankGiro Loterij Fonds, Provincie Flevoland, Fonds 21 en Gemeente Almere.

Figuranten gezocht

Wil jij eens in een andere rol kruipen en meewerken aan een uniek locatieproject? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voor De Rally is het Vlaamse gezelschap Bad van Marie op zoek naar figuranten die mee willen spelen in een theatrale stadswandeling. Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze interactieve voorstelling? Ben je in ieder geval beschikbaar op maandag 27 augustus en (een aantal dagen) tussen 1 t/m 10 september? Meld je dan nu aan en geef je beschikbaarheid op via info@corrosia.nl o.v.v. ‘Figuranten voor De Rally’.

Let op: er zijn slechts een beperkt aantal rollen beschikbaar, dus wees er snel bij!

Meer informatie: www.corrosia.nl

Data

  • Zaterdag 1 september 09.30 – 12.30 uur
  • Zaterdag 1 september 13.30 – 16.30 uur
  • Zondag 2 september 11.30 – 14.30 uur
  • Zondag 2 september 14.45 – 17.45 uur
  • Zaterdag 8 september 09.30 – 12.30 uur
  • Zaterdag 8 september 13.30 – 16.30 uur
  • Zondag 9 september 11.30 – 14.30 uur
  • Zondag 9 september 14.45 – 17.45 uur

Onze Ambassadeurs