Indianen op de Kemphaan

Geschreven door Redactie

De hele zomervakantie van 23 juli t/m 30 augustus staat in het teken van indianen bij Stad & Natuur op de Kemphaan.

Van maandag t/m vrijdag van 10-16 uur kan je bij Stad & Natuur de indianententoonstelling (gratis) bezoeken en spannende speurtocht in het bos doen. Je kan de indianenspeurtocht via onze website kopen voor €1,00 en zelf uitprinten, dan is de speurtocht alle dagen op eigen gelegenheid te doen. Je start voor Stad & Natuur op Kemphaanstraat 1. Of je haalt een indianenboekje bij Stad & Natuur voor €1,50 op ma t/m vrij van 10-16 uur, deze is geplastificeerd en moet weer terug. De speurtocht kan je binnenkort bestellen!

Elke donderdag in de zomervakantie zijn er leuke indianenworkshops, met oa dromenvangers maken, trommelen als een indiaan en krachtstokken maken. Kijk voor meer informatie op www.stadennatuur.nl/kemphaan om te zien wanneer de workshops plaatsvinden. Ook kan je hier online reserveren, want er zijn maar een beperkt aantal plekken.

Op de laatste woensdag en donderdag (29 en 30 augustus) van de zomervakantie is het zomerfestival, natuurlijk ook helemaal met het thema indianen! Naast de indianenworkshops en tentoonstelling zijn er veel spannende activiteiten. Kaartjes voor de workshop verkopen we ter plekke, maar wil je zeker zijn van een kaartje koop ze dan online via www.stadennatuur.nl.

Onze Ambassadeurs