Klokhuislab

Geschreven door Redactie

Elke maand doen we op de eerste zondag van de maand leuke proefjes in Het Klokhuislab met Mad Science! De professor van Mad Science komt dan langs met leuke proefjes, hij doet ze voor en natuurlijk ga je ook zelf aan de slag als echte professor. In september komt de professor met 'energie en bewegen'. Deze workshop is voor kinderen van 4-6 jaar.

Klokhuislab - Energie en bewegen 4-6 jaar
 

De kinderen ontdekken hoe energie soms opgeslagen oftewel verborgen kan zitten, en hoe het kan dat voorwerpen kunnen bewegen.

Ze maken spelenderwijs kennis met de wetten van professor Newton. Door te experimenteren met de bewegingen van springveren, auto’s en rollende knikkers.

Maar om dit alles in beweging te krijgen hebben we wel een beetje kracht nodig, dus kom in actie en geef alles wat je hebt!

Kosten Mad Science voor de kinderen: 2 strippen van de strippenkaart van Stad & Natuur (€ 5,00 voor 5 strippen of € 3,00 voor een los toegangskaartje) voor kinderen die meedoen aan de workshop. Online betaal je dezelfde prijs als je zou betalen wanneer je met de strippenkaart ter plekke betaalt. Online reserveren voor een gegarandeerd plekje, want vol = vol.: https://winkel.stadennatuur.nl/klokhuislab2september2018.html

Ouders begeleiden hun eigen kinderen tijdens activiteiten in Het Klokhuis.

Onze Ambassadeurs