DRIJF-IN BIOSCOOP

Geschreven door Redactie

Kom vrijdagavond heerlijk genieten van de eerste Almeerse Drijf In Bioscoop. Leg je bootje aan bij een van de steigers bij de Esplanade en geniet op het water met een hapje en een drankje van een film op een groot scherm van 7 bij 4 meter. Heb je geen bootje? Neem dan je eigen stoel mee of kom op tijd en ga zitten op een van de strandstoelen die voor je klaar staan! Vanaf 19.30 uur is de horeca open met Amerikaanse snacks en drankjes en om 20.30 uur start de film Grease.

T/m 16 september kon er worden gestemd op 4 verschillende films voor de drijf-in bioscoop. Er kon gekozen worden uit Grease, Ghost Busters, Baywatch en Pirates of the carribean. De meeste stemmen zijn gegaan naar Grease. 

De Drijf-in bioscoop is mede mogelijk gemaakt in samenwerking met de Awesome Foundation en Gateway Diner.

Wanneer: Vrijdag 28 september

Tijdstip: 19.30 uur

Locatie: Weerwater en Esplanade

Kosten: Gratis te bezoeken

 

Theater & Muziek Festival

De Drijf-in Bioscoop is onderdeel van het Theater & Muziek Festival van vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018. Tijdens het festival zijn er enorm veel leuke activiteiten te te beleven in Almere Centrum. Zo kun je op zaterdag dwalen tussen de leukste hebbedingetjes op de Passagedag, de mooiste LP’s en CD’s vinden op de platenmarkt en zal je ondertussen verrast worden door bijzondere straattheater acts. De hele dag door kun je swingen op de nieuwste muziek van de bandjes die optreden tijdens de Popronde. En de zaterdagavond sluit je af met ‘Odysee’ door Theater Gajes, een spectaculaire buitenvoorstelling waarvan je zekerweten versteld zal staan! Kom op zondag kijken bij de Fantasy Parade en je zult zekerweten versteld staan van de bijzondere figuren die je aan je voorbij zult zien trekken. 

Meer informatie over het Theater & Muziek Fesitval.


Onze Ambassadeurs