PASSAGEDAG

Geschreven door Redactie

De winkeliers in de Passages pakken uit met gezellige kraampjes en activiteiten. Er zijn hebbedingetjes, fraaie aanbiedingen en lekkernijen te koop op de kraampjes. Kom je hand laten lezen of tarotkaartjes
laten leggen in een van de spiri-tentjes, een lekker hapje scoren of genieten van verrassende straatartiesten en muziek. De Passages mag je niet missen deze dag!

Wanneer: Zaterdag 29 september
Tijdstip: 12.00 – 17.00uur
Locatie: Zadelmakerstraat, Zoetelaar- en Botterlaarpassage
Kosten: Gratis te bezoeken

Theater & Muziek Festival

De Passagedag is onderdeel van het Theater & Muziek Festival van vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018. Tijdens het festival zijn er enorm veel leuke activiteiten te te beleven in Almere Centrum. Zo kun je op vrijdagavond naar de eerste Drijf-in Bioscoop van Almere. Kun je op zaterdag zoeken naar de mooiste LP’s en CD’s op de platenmarkt en zal je worden verrast door verschillende theater acts in Almere Centrum. Heel de dag door kun je swingen op de nieuwste muziek van de bandjes die optreden tijdens de Popronde Almere en op zaterdagavond kun je naar het theaterspectacel Odysee door Theater Gajes, waar je middenin het theaterstuk beland. Kom op zondag kijken bij de Fantasy Parade en je zult zekerweten versteld staan van de bijzondere figuren die je aan je voorbij zult zien trekken.

 

Meer informatie over het Theater & Muziek Fesitval.


Onze Ambassadeurs