POPRONDE ALMERE 2018

Geschreven door Redactie

Op zaterdag 29 september beland de Popronde weer in Almere Centrum. De hele dag staat in het teken van nieuwe bandjes en nieuwe muziek. De Popronde presenteert jaarlijks circa 130 muziekacts die ‘ertoe gaan doen’. Voordat grote namen als Chef’Special, De Staat, Racoon, Kensington en Dotan doorbraken, reisden ze mee met de Popronde en speelden op ‘aanraak afstand’, in de kroeg om de hoek!

Tijdens de Popronde Almere 2018 spelen de bandjes op de meest bijzondere plekken, waar je normaal gesproken geen bandjes op zult zien treden. Zo hoor je nieuwe muziek op de meest bijzondere plekken zoals in de winkel Hi-Fi Klubben, Restaurant De Bergerrie, Het Barista Café en de nieuwe bibliotheek. Maar ook vind je bandjes op plekken waar je ze wel zult verwachten zoals bij KAF, Café op 2, Endzjin en De meester.

Namen die je tegenkomt op de Popronde Almere 2018 zijn o.a. Faradays, Surf Aid-Kit, Elsa Lester, Jay Way, Thaíti en Jibber Jabber & the Jams. Misschien allemaal namen die jij nog niet kent en daarom zeker weten de reden om eens een bezoekje te brengen aan de Popronde Almere 2018!

Ben je benieuwd naar de hele programmering, of wil je weten wanneer welk bandje waar speelt? Neem dan eens een kijkje op de website van de Popronde.

Wanneer: Zaterdag 29 september

Tijdstip: 12.00 – 03.00 uur

Locatie: Diverse locatie’s 

Kosten: Gratis te bezoeken

 

Theater & Muziek Festival

De Popronde is onderdeel van het Theater & Muziek Festival van vrijdag 28 t/m zondag 30 september 2018. Tijdens het festival zijn er enorm veel leuke activiteiten te te beleven in Almere Centrum. Zo kun je op vrijdagavond naar de eerste Drijf-in Bioscoop van Almere. Dwaal je op zaterdag tussen de leukste hebbedingetjes op de Passagedag, vind je de mooiste LP’s en CD’s op de platenmarkt en zal je ondertussen verrast worden door bijzondere straattheater acts. En de zaterdagavond sluit je af met ‘Odysee’ door Theater Gajes, een spectaculaire buitenvoorstelling waarvan je zekerweten versteld zal staan! Kom op zondag kijken bij de Fantasy Parade en je zult zekerweten versteld staan van de bijzondere figuren die je aan je voorbij zult zien trekken.

 

Meer informatie over het Theater & Muziek Fesitval.

 


Onze Ambassadeurs